BudgetPhone

Zo werkt VOIP

Voip betekent bellen via internet

VOIP, ofwel Voice Over IP, betekent bellen via internet. Je hebt er een internetverbinding en een VOIP telefoon voor nodig. VOIP werkt met iedere internetverbinding en je kan je budgetphone abonnement dan ook overal ter wereld gebruiken.

In onze webwinkel kan je een VOIP telefoon kopen. Bij een free abonnement krijg je de apparatuur gratis.

VOIP begint met registreren

Zodra je voip telefoon aangesloten is, stuurt hij onze apparatuur een bericht. Wij controleren de gegevens en weten vanaf dat moment dat we gesprekken van je telefoon kunnen verwachten, en ook dat we ook gesprekken naar je toe kunnen sturen.

 

Je telefoon is nu geregistreerd.

 

Bellen gaat zo

Als je een gesprek wilt gaan voeren, kijkt onze apparatuur eerst hoe we de andere partij kunnen bereiken. Is het een budgetphone abonnee? Dan laten we de andere telefoon onmiddellijk overgaan.

 

Kennen we het nummer niet? Dan geven we KPN of één van onze internationale partners opdracht het gesprek af te handelen.

Wat is er handig aan voip

Gegevens die met een VOIP-gesprek te maken hebben worden verstuurd via je internetverbinding. Er is dus geen aparte verbinding voor nodig en dat scheelt in de kosten.

 

Bovendien is er met VOIP veel meer mogelijk dan met traditionele telefonie. Bijvoorbeeld meerdere telefoons tegelijkertijd laten overgaan, voicemailberichten naar je email sturen of bellen met je computer.

Waarom kiezen voor budgetphone

We zijn al meer dan 10 jaar met VOIP actief. Samen met onze open source programmeurs gebruiken we die ervaring om voortdurend nieuwe features te bouwen en een zo goed mogelijke dienstverlening aan te bieden.

 

Meer weten? Kijk eens bij ons budgetphone network abonnement, een uitgebreide telefooncentrale in de cloud, die je heel simpel bedient. Hier vraag je een offerte aan.